Linus Mårtensson

Linus Mårtensson

Linus är legitimerad läkare och specialist i Allmänmedicin. Han är utbildad vid Karolinska Institutet i Stockholm och har arbetat inom primärvården under 10 års tid. Linus är även utbildad Hälsopedagog via Idrottshögskolan i Stockholm och har ett stort intresse för kost och livsstil samt dess relation till hälsan.

Michaela Delér

Michaela Delér

Legitimerad sjuksköterska som tidigare arbetat på internmedicin, akut stroke avdelning på Södersjukhuset. Även utbildad injektionssköterska och godkänd i det estetiska injektionsrådet att utföra estetiska injektioner.

Filippa Ingvarsson

Filippa Ingvarsson

Legitimerad sjuksköterska som tidigare arbetat med akut samt elektiv kirurgisk vård på Danderyds sjukhus samt Ersta sjukhus. Har också erfarenhet av infektionsvård från arbete på infektionsavdelningen på Danderyds sjukhus.

Intravenös terapi.

Intravenös terapi har blivit en väletablerad behandlingsform och är ett populärt val för att få kroppen i balans runtom i Europa och i USA. Vi är därmed stolta över att vara den första IV kliniken i Sverige.

Hälsa ska vara enkelt.

Vår vision är att med vår medicinska expertis hjälpa patienter att nå optimala nivåer av hälsa och vitalitet genom våra IV-terapitjänster. Med en kunskap om människokroppen, medicinskt och holistiskt, strävar vi efter att tillhandahålla den perfekta plattformen som hjälper dig att nå ditt bästa jag.

Vi tar hand om dig.

Vi värdesätter att du ska känna dig trygg och har därför byggt ett team med gedigen erfarenhet inom sjukvård. Vi arbetar enbart med legitimerade sjuksköterskor och läkare.